Петък, 18 Януари 2019г.
Н А Ч А Л О
 English

В Пещера монтираха първата в Пазарджишка област система за 24-часово видеонаблюдение на автомобили
Първата по рода си система за видеонаблюдение на кръстовище в Пазарджишка област вече е факт, съобщиха от Община Пещера.
Стартира програмата на програмата на МТСП „Старт на кариерата”
Програма „Старт на кариерата” на Министерството на труда и социалната политика тръгна от 30 март 2007 г. в цялата страта. Целта й е увеличаване на заетостта на младите хора чрез предоставяне на възможности за започване на работа, непосредствено след дипломирането им, в централни ведомства - министерства, агенции, областни и общински администрации.
Фонд ФЛАГ ще бъде в готовност през юли – август
Фонд ФЛАГ ще бъде в готовност през юли – август, когато се очаква да бъдат одобрени оперативните програми от Европейската комисия. Това каза зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Димчо Михалевски.
Фондът ще подкрепя проектите, с които общините ще кандидатстват за финансиране от Структурните и Кохезионния фонд на ЕС. За него в бюджета за 2007 г. са предвидени 30 000 000 лева.
АОЮЦР "Хебър" проведе семинар на тема "Внедряване на системи за финансово управление и контрол"
На 23-24 март в гр. Хисар, хотел "Гергана" се проведе семинар за внедряване на системи за управление и контрол в общинските администрации.
Лектор на обучението беше доц. Борислав Борисов - Председател на „Дунавски център за обучение и разв